2 Kasım 2012 Cuma

Sokak Sokak Türkiye Fotoğrafları

İlk gün için bu kadar fotoğraf yeter sanırım:) 
 Kısa bir açıklama yapayım 
 Kendi özel sayfamda "İstanbul sokakları" ve "şehr-i İstanbul" adı altında albümlerim vardı. 
Bu albümleri daha fazla genişletmek adına son yaptığımız Kuzguncuk gezisinden sonra sokak fotoğraflarını kapsamlı bir şekilde çalışmayı düşünüyordum... 
Sevgili Eda arkadaşımız bloğunda http://dusuncelerim-eda.blogspot.com/2012/11/bundan-boyle-tukiye-objektifte.html böyle seslenmiş bizlere. 
Bu fikirden yola çıkarak benim İstanbul sokaklarıyla sınırlı kaldığım düşünceyi genişleterek Türkiye sokaklarına yayalım istedim. Bu tek başına olacak bir iş değil.
Ne ömrüm ne de bütçem yeter tüm Türkiyeyi dolaşmak için:) 
Fotoğrafçı bir çok arkadaşım ve diğer arkadaşlarımında katkılarıyla güzel bir arşiv oluşturmak faydalı olacaktır eminim... 
 Karınca misali belki varmak istediğimiz hedefe yetişmeye gücümüz yetmez ama en azından o yolda yürürken ölmekte güzeldir:) 
 Yükleyeceğimiz fotoğrafların görsel açıdan zengin olmasına dikkat edersek çok daha iyi olacaktır.. 
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun:))

http://www.facebook.com/SokakSokakTurkiye  sayfanın linki...Şimdilik sadece benim fotoğraflardan oluşuyor.İleri ki günlerde diğer  arkadaşlarında fotoğraflarını ekleyeceğim.Yarın gece yola çıkacağım için zaman ayıramıyorum.İnşallah dönünce daha fazla zaman ayırarak arşivi genişletiriz.

6 yorum:

  1. Facebook a girdim baktım hepsi harikaaaa ;-)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir çalışma bu..:)

    YanıtlaSil
  3. sevgili Ays'cim, soz verdigim gibi, dusunceler blogumda duyuruyu yaptim, yakinda ipekboceinde'de duyurmayi dusunuyorum insallah. Vuslat ablacigima da proje'nin gerçeklestigini soyledim, yakinda yorumu okuyunca, kendiside karsilik verir zannederim.
    fotoraflarina baktim : muhtesem !!! malesef benim face'le bir alakam yok ,ama onemli deyil, onemli olan boyle bir projenin yesermesi :)) vatana millete hayrli olsun ;))

    YanıtlaSil
  4. Aysegul'cum yine ben!!! fotoraflari tekrar bir daha seyrettim : harikasin
    H A R I K A !!! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlarda bu fikri çok beğendi
      Hocamın da fotoğraflarını aldım
      Diğer arkadaşlarda destek olacaklar
      İnşallah güzel bir arşiv oluşturabiliriz el birliğiyle:)))

      Sil
  5. Çok güzel bi fikir bayıldım. Ah keşke güzel fotoğraf çekebilseydim böyle bişeyin içinde olabilseydim.Düüşüncesi bile heycanlandırdı beni.Fotoğraflar çokkk güzell gerçekten baktıkça mutlu oldum :) Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil